VarnaMag и CocoFever перфектната комбинация за старт на деня !

ИЗБЕЛВАЩА ПУДРА ЗА ЗЪБИ | COCO FEVER

  • 100% ефективно почистване на зъбите
  • 100% избелващо действие
  • 100% безопасна за употреба
  • 100% доказано качество
  • 100% неоспорим ефект
  • 100% бели зъби, без точици и петънца
  • 100% Teeth Whitening Powder 30 g  от Coco Fever

КАКВО ЗНАЕМ ЗА TEETH WHITENING POWDER?

100% Натурална избелваща пудра за зъби от Coco Fever е натурален продукт за избелване на зъбите, който прави усмивката снежнобяла

Въгленът се използва за избелване на зъбите от древни времена. Още в Царска Русия селските красавици са стривали въглените от печката и са си мазали зъбите с получения прах. Хората доста бързо разбрали, че изгореното дърво може да направи усмивката им по-ярка и, разбира се, са използвали това.

Днес този начин за избелване също е популярен, като за тази цел може да използвате продукта на Coco Fever 100% Teeth Whitening Powder 30 гр. Има няколко причини за това:

  • Избелваща пудра за зъби е достъпна за всеки;
  • Може да се използва колкото време е необходимо;
  • Предлага се в удобна опаковка;

КАК ДЕЙСТВА ИЗБЕЛВАЩА ПУДРА ЗА ЗЪБИ?

Teeth Whitening Powder 30 гр има редица свойства, които помагат за избелването на зъбите и за тяхното почистване. Историята на използването на активния въглен за подобни цели е от векове. В миналите столетия на баловете, за да крият срамежливо усмивката си с ветрило, очарователните дами, преди да излязат навън, са втривали в зъбния си емайл смлени частици дървесен въглен.

Натурална избелваща пудра за зъби на прекрасна цена почиства зъбите от плака и налепи и премахва мръсотията по зъбите

Избелваща пудра за зъби има прекрасни качества: съчетава в себе си две свойства – сорбентно и абразивно. Частичките прах меко почистват зъбния емайл, без да причиняват вреда. А плаката, премахната от абразивното триене, започва да се абсорбира в тези частички. Важното и приятното в използването на този продукт е, че белотата на зъбите се връща, благодарение на почистването, а не заради химично избелване.

Съвременният активен въглен, който се използва в Teeth Whitening Powder от Coco Fever, за разлика от простия селски въглен, има редица предимства. В състава му влизат органични съставки – смлени кори от цитрусови дървета. Това съчетание усилва сорбентното свойство самите частички имат по-ефективни абразивни качества, като не увреждат повърхността на зъбите.

Не е трудно да избелите зъбите си с 100% Избелваща пудра за зъби 30 гр. Ярката и белоснежна усмивка винаги се е смятала за основен признак на красотата. Днес хората старателно се опитват да избягват да се усмихват точно заради жълтите си зъби. И това е оправдано – все пак жълтите зъби в съчетание с лошия дъх от устата провокират неодобрение към човека и нежелание за общуване с него.

Но, честно казано, дори и най-добре поддържащата се и облечена по последната мода жена, притежавайки неподдържани и жълти зъби, се превръща в истинска Баба Яга, независимо от външния и вид и ангелския и характер. Ето защо повечето успешни хора се стремят на всяка цена да се сдобият с ослепително-бяла усмивка. И това е възможно бързо и лесно с Teeth Whitening Powder 30 g.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ВЪГЛЕНА?

100% Натурална избелваща пудра за зъби на Coco Fever избелва зъбите и прави усмивката сияйна и красива

Оказва се, че мечтата за бяла, прекрасна, чиста усмивка, е напълно осъществима и достъпна за всеки, тъй като продуктът е на много добра цена и е нужно съвсем малко свободно време – колкото да си измиете зъбите.

Доказано е, че процедурата на избелване на зъбите, с помощта на активен въглен, почиства изумително добре зъбите и ги прави видимо чисти, блестящи и, разбира се, бели като сняг.

ЧУДОДЕЙНИТЕ СВОЙСТВА НА АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН

Само частичките от въглена трябва да се докоснат до зъбите и веднага че направят реакция, която ще разтвори жълтия пласт по зъбите, прецизно ще премахне всякакви мръсотии от повърхността им – различни оцветители, налепи от никотина, силния чай, виното, кафето и други.

Новото в Избелваща пудра за зъби от 30 гр е че в сравнение с химичните съставки, използвани от стоматолозите за почистването на зъбния емайл, съставките в този продукт са изключително безопасни за човешкия организъм. Ако заедно със слюнката попаднат в стомаха, това няма да навреди на здравето по никакъв начин.

В този ред на мисли, стоматологичните средства за избелване са доста опасни от тази гледна точка. Ето защо процедурите за избелване се правят само от квалифицирани специалисти с повишено внимание. Но дори и в този случай, минимален брой частички на сложните медицински смеси могат заедно със слюнката да проникнат в човешкия организъм. Такова нещо е невъзможно да се случи с използването на 100% Teeth Whitening Powder – също толкова ефективно средство, но без лошите последици от химичните съставки на традиционното стоматологично избелване.

Начин на употреба: Навлажнете четката си за зъби и поставете върху нея малко от пудрата, след което нанесете върху зъбите си. Четкайте зъбите си 2-3 минути и измийте устата си обилно с чиста вода.

Състав: активен кокосов въглен, бентонит, екстракт от листа на мента, екстракт от кора на цитрусово дърво.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Write a comment
SCROLL UP